مشاوره روانشناسی رایکو

مشاوره روانشناسی ، مشاوره خانواده ، مشاوره کودک و نوجوان ، ازدواج و طلاق ، مشاوره جنسی به صورت تلفنی

مشاوره روانشناسی رایکو

مشاوره روانشناسی ، مشاوره خانواده ، مشاوره کودک و نوجوان ، ازدواج و طلاق ، مشاوره جنسی به صورت تلفنی

مشاوره روانشناسی ، مشاوره خانواده ، مشاوره کودک و نوجوان ، ازدواج و طلاق ، مشاوره جنسی به صورت تلفنی

  • ۰
  • ۰

هویت فردی جزء مهم ترین مشکلات نوجوانان می باشد.




راه کارهایی برای حل بحران های نوجوانی در خانواده ها

برای کاهش بحران هایی که همواره خانواده ها با نوجوانان خود دارند توجه به نکات ذیل تاثیر گذار می باشد.

از دیدگاه فرزندتان به قضایا نگاه کنید: خانواده ها می بایست از دیدگاه فرزندشان موضوع و مسائل را در نظر بگیرند برای مثال زمانی که می خواهند برای نوجوان خود تصمیم بگیرند خودشان را جای او قرار دهند و احساساتش را درک کنند.

بحران های نوجوانی در خانواده ها

ویژگی های و تفاوت های امروزه را قبول داشته باشید: معمولا والدین علاقه شدیدی به این موضوع دارند که فرزندان و نوجوانان خود را با توجه به آداب و رسوم گذشته و زمان خود تربیت کنند ولی مسئله ای که وجود دارد این است که باید بپذیرید که شما فرزندتان را برای آینده تربیت می کنید پس باید او را با زندگی جدید آشنا کنید.

به فرزندتان اعتماد به نفس بدهید: کمبود اعتماد به نفس مسئله ای است که باعث می شود نوجوانان دچار بسیاری از آسیب ها و مشکلات شوند از این رو خانواده ها می بایست فرزندانشان را طوری تربیت کنند که به اندازه کافی اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشد. برای مثال می توانند فرزند خود را تشویق به انجام کارهایی کنند که انجام آن ها باعث می شود که فرزندشان به نتیجه مطلبوبی برسد و احساس خوشایندی نسبت به خود داشته باشد.

ویژگی های مناسب رده سنی فرزندتان را بشناسید: نوجوانان در این سن تمایل بسیاری به فاصله گرفتن از خانواده و حضور در اجتماع دارند، خانواده ها می توانند با حمایت کردن و به طور کنترل شده او را در این زمینه همراهی کنند. برای مثال سعی کنید بدانید که فرزندتان به چه چیزهایی علاقه دارد سپس او را با انسان های موفقی که در آن زمینه وجود دارد آشنا کنید. 

اهمیت دادن بیش از حد به خودش را درک کنید: والدین باید این موضوع را درک کنند که زمانی که فرزندشان وارد نوجوانی می شود در بدن خود متوجه تغییراتی می شود پس باید درک کنید که نوجوان تان در این دوره بیش از اندازه به آیینه نگاه می کند و نسبت به ویژگی های ظاهری خود بیش از  حد معمول حساس شده است.

توانایی استدلال و انتقاد کودکتان را جدی بگیرید: والدین باید توجه داشته باشند که فرزندشان در دوره نوجوانی توانایی تحلیل موضوعات و مسائل مختلف را دارد پس نباید انتظار داشته باشید که بدون هیچ بحثی هر حرف و سخنی را بپذیرد.


برخی از مشکلات و بحران های دوره نوجوانی 

در این بخش برخی از مشکلاتی که باعث نگران والدین و به وجود آمدن مسائل و بحران های نوجوانی می شود را بیان می نماییم.

نحوه ارضای نیازهای جنسی: یکی دیگر از مباحثی که در دوران نوجوانی بحث راجع به آن حائز اهمیت است نیازهای جنسی می باشد، رشد و نمو غدد جنسی و ترشحات هورمون های جنسی باعث می شود تا نوجوان نسبت به برقراری رابطه با جنس مخالف خود انگیزه و کشش جنسی پیدا کند.

بحران های نوجوانی در خانواده ها

هویت فردی: یکی از مشکلات مهمی که نوجوانان با آن مواجه می شوند هویت فردی شان است به این صورت که دائما سوالات متعددی درباره مفهوم زندگی و مرگ می پرسد و یا سوالاتی از قبیل این که من کیستم؟  برای چه به دنیا آمده ام؟ به کجا می روم ؟ و سوالاتی از این فبیل دائما ذهنش را مشغول می کند.

ترس از آینده: نوجوانان با پیدایش نیازهای جدید دائما راجع به آینده، ازدواج، تشکیل خانواده و تحصیلات فکر می کنند و دچار ترس و استرس نسبت به آینده می شوند

مشکل در برقراری ارتباط با دیگران: معمولا نوجوان در این سن در روابط خود با دوستان و خانواده اش دچار مشکل می شوند که فشارهای عاطفی، اجتماعی و روانی عامل به وجود آمدن این موضوع می باشد.

دغدغه های اقتصادی: یکی از مشکلات بسیار مهم دوران نوجوانی دغدغه های اقتصادی می باشد به این صورت که نوجوان به فکر این است که هر چه سریع تر به منافع اقتصادی دست یابد و کسب درآمد کند گاها دیده شده است که بسیاری از نوجوانان در این سن از درس و تحصیل انصراف داده اند و وارد بازار کار شده اند.

با توجه به این که برخی از مشکلات نوجوانان که باعث به وجود آمدن بحران هایی میان خانواده و فرزند نوجوان آن ها می شود را بیان کردیم می توانید از این پس نوجوانان خود را بیشتر درک نموده و باعث کم شدن بحران های بین خود باشید.

منبع : بحران های نوجوانی در خانواده ها

مرکز مشاوره خانواده تلفنی - رایکومرکز مشاوره روانشناسی تلفنی و آنلاین - بیماری وسواس چیست؟ و راه های درمان وسواس فکری و عملی - بیماری اوتیسم چیست؟ علائم بیماری اوتیسم و روش های درمان آن در کودکان - سوالات مشاوره قبل از ازدواج - انواع ترس در کودکان و علائم و راه کارهای درمان آن -چگونه می توانیم نه بگوییم؟ مهارت نه گفتن - روانشناسی شخصیت و انوع تیپ های شخصیتی - تاثیر مطالعه و کتابخوانی بر سلامت روان - رازهای شاد زیستن - انوع کودک آزاری و علل آن - علت بی خوابی شبانه و راهکار درمان آن - با خیانت همسرم چگونه رفتار کنم؟ - بحران های نوجوانی در خانواده ها

  • ۹۷/۰۸/۲۸
  • علی محمدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی