مشاوره روانشناسی رایکو

مشاوره روانشناسی ، مشاوره خانواده ، مشاوره کودک و نوجوان ، ازدواج و طلاق ، مشاوره جنسی به صورت تلفنی

مشاوره روانشناسی رایکو

مشاوره روانشناسی ، مشاوره خانواده ، مشاوره کودک و نوجوان ، ازدواج و طلاق ، مشاوره جنسی به صورت تلفنی

مشاوره روانشناسی ، مشاوره خانواده ، مشاوره کودک و نوجوان ، ازدواج و طلاق ، مشاوره جنسی به صورت تلفنی

  • ۰
  • ۰


با چه کسانی نباید ازدواج کرد؟
با چه کسانی نباید ازدواج کرد؟

ازدواج معقوله ای است که برای دختران و پسران دارای استرس زیادی می باشد از این جهت که چه کسی را انتخاب کنند؟ با چه کسی خوشبخت می شوند ؟ چه انتخابی داشته باشند تا در آینده از آن پشیمان نشوند ؟ تمام این سوالات می تواند ذهن دختر و پسر را که می خواهد تصمیم به ازدواج بگیرد را درگیر کند. یکی دیگر از مسائلی که در تصمیم گیری های ازدواج بسیار مهم می باشد این است که ازدواج صرفا برای فرار از اختلافات و دعواهای والدین، شرایط بد مالی و  موضاعاتی از این قبیل نباشد. این جمله که بعد از ازدواج به یکدیگر علاقمند می شوید، عشق به مرور زمان پیش می آید جملاتی است که برای همه ما آشنا می باشد ولی مسئله ای که وجود دارد این است که این همیشه صحت ندارد فقط زمانی می تواند این طور باشد که ازدواج با معیارهای درست و عاقلانه انجام شود. بسیاری از جوانان با توجه به طلاق های امروزه و زندگی های نا موفق ترس از ازدواج دارند به همین دلیل سعی می کنند از ازدواج فرار کنند و این پیش زمینه و تفکر را دارند که زندگی مجردی بسیار بهتر از متاهلی است . ما در این نوشتار سعی کرده ایم درباره ازدواج درست و اینکه چه کسانی می توانند گزینه مناسبی برای ازدواج باشد صحبت می کنیم، همچنین شما عزیزان می توانید بعد از مطالعه مطالب ارائه شده چنانچه سوالاتی در این زمینه  داشتید با مرکز مشاوره خانواده تلفنی، رایکو تماس حاصل فرمایید تا مشاوران ما راهنمایی های لازم را در اختیار شما عزیزان قرار دهند.   

ازدواج موفق چیست؟

ازدواج موفق از نظر هر کسی معنای متفاوتی دارد ولی مسئله ای که وجود دارد این است که ملاک اصلی تمامی دختران و پسران رسیدن به تفاهم است که برای رسیدن به آن دختران و پسرانی که تصمیم به ازدواج گرفته اند باید یک سری مسائل را در نظر داشته باشند تا به یک ازدواج درست و موفق برسند. مسئله ای که وجود دارد این است محیط های زندگی شخصی و اجتماعی که دختران و پسران در آن زندگی می کنند متفاوت است و همین موضوع باعث می شود که نگرانی ها و دردسر های بسیاری به وجود آید از این رو شناخت ویژگی های مطلوب و مناسب زن و مرد شاخص های مهمی است که با توجه به آن می توان انتخاب درست و عقلانی را داشت. البته باید این را هم در نظر بگیریم که هیچ ازدواجی بدون مشکل، بی عیب و نقص نیست و حتی در ازدواج های موفق هم مشکلات وجود دارد.

زمانی می توانید همسر خوبی برای ازدواج انتخاب کنید که خودتان همسر مناسبی باشید و زمانی می توانید با همسرتان رابطه خوبی داشته باشید که با خانواده خود یعنی پدر، مادر، خواهر و برادر خود رابطه خوبی داشته باشید.

با چه کسانی نباید ازدواج کرد؟

برای تمامی جوانان و کسانی که تصمیم به ازدواج می گیرند معیارها و ملاک هایی وجود دارد که با توجه به آن تصمیم می گیرند و با توجه به این ملاک ها تمام گزینه های خود را رد می کنند در این بین افرادی هم هستند که ازدواج با آن ها توصیه نمی شود ما در ذیل به طور مختصر به توضیح درباره خصوصیات این افراد می پردازیم.

 افراد دارای اختلال اسکیزوئید (Schizoid): این افراد بسیار گوشه گیر و منزوی هستند و از ارتباط اجتماعی با دیگران هیچ لذتی نمی برند، این افراد گرچه ممکن است عاشق شوند و برای رسیدن به عشقشان هر کاری کنند ولی بعد از ازدواج دوباره به حالت قبل خودشان بر میگردند از این رو می توان گفت که ازدواج با این افراد توصیه می شود.

فردی که دارای اعتیاد است: پیش آمده است برخی از خانواده ها با توجه به این که درباره اعتیاد فرزندشان آگاهی دارند ولی با این باور که بعد از ازدواج همه چیز درست می شود فرزندشان را مجبور به ازدواج می کنند، ازدواج با فردی که اعتیاد دارد به هیچ عنوان توصیه نمی شود به این دلیل که فرد معتاد به دلیل اعتیادی که دارد هیچ فعالیتی در زندگی ندارد، کار نمی کند و انگیزه ای برای بهتر شدن و ساختن یک زندگی ایده آل نخواهد داشت.

افراد دارای اختلال شخصیت پارانوئید: این افراد که با نام های بدبین، بد دل و شکاک معروف هستند نمی توانند گزینه ی مناسبی برای ازدواج باشند زیرا به محض اینکه کوچکترین اشتباهی از همسر خود و یا فرزندشان ببینند به طور کل اعتمادشان را نسبت به آن ها از دست می دهند، زندگی کردن با این افراد بسیار سخت و طاقت فرسا می باشد زیرا بسیار کینه ای هستند و اگر از اطرافیان خود کوچکترین اشتباهی ببینند رابطه شان را با آن ها قطع می کنند. 

افراد نابالغ : انتخاب فردی که به طور کامل از لحاظ فکری، جسمی و عقلی به بلوغ نرسیده است نمی تواند انتخاب درستی برای شما باشد. ممکن است پس از این که به بلوغ رسید از اینکه شما را انتخاب کرده است پشیمان شود. 

فردی که بی بند و بار است : افرادی که بی بند و بار هستند هیچ رغبت و انگیزه ای برای داشتن یک زندگی آرام و با آرامش ندارند زیرا هر کاری که خودشان دلشان بخواهد انجام می دهند و توجهی به همسر خود، عقاید و نظراتش نمی کنند همچنین ممکن است این افراد به همسر خود خیانت هم کنند.

فرد بدخو و عصبانی: این افراد خیلی سریع از کوره در می روند و عصبانی می شوند، منظور ما از این افراد کسانی نیستند که در طول روز و به طور معمول عصبانی می شوند زیرا به این افراد نمی توان بدخو و عصبانی گفت، فردی که عصبانی و بدخو است در تمامی شرایط و موقعیت ها با هر کسی با عصبانیت و رفتارهای خشن برخورد می کند، به همین دلیل نمی تواند گزینه ی مناسبی برای ازدواج باشد. 

اختلال جنسی: افرادی که دچار اختلالات جنسی از جمله خود ارضایی، کودک آزاری، همجنس گرایی و … هستند نمی توانند برای ازدواج گزینه مناسبی باشند، زیرا یکی از مسائلی که در ازدواج مهم است داشتن روابط زناشویی خوب است از این رو افرادی که دارای اختلال های جنسی هستند نمی توانند در زندگی مشترک با همسر خود رابطه ی خوبی داشته باشند. 

به غیر از مواردی که به آنها اشاره کردیم ازدواج با مردان خسیس، دمدمی مزاج، گوشه گیر، بی اراده و هوس باز و همینطور زنانی که به خانواده خودشان شدیدا وابسته و  از خود راضی و لوس هستند توصیه نمی شود، علاوه بر آن فردی که دارای اختلالات روانی از جمله شخصیت بدبین و بدگمان، اختلال شخصیت ضداجتماعی، اختلال شخصیت دو قطبی و اختلال شخصیت آزار پذیر نمی تواند گزینه مناسبی برای ازدواج باشد.

با چه کسانی نباید ازدواج کرد؟

باید توجه داشته باشید که فردی را برای ازدواج انتخاب کنید که :

  • بتوانید کسی را که برای ازدواج انتخاب کرده اید همان طور که است دوستش داشته باشید و در تمامی مراحل زندگی از علاقه تان نسبت به او کم نشود.
  • فردی که انتخاب می کنید در آینده بتواند پدری خوب برای فرزندان شما باشد. 
  • شما باید بتوانید درباره خواسته هایتان با همسرتان صحبت کنید و با او رابطه صمیمی با کیفیتی داشته باشید. 
  • ویژگی های خوبی که پدر و مادر شما دارد و شما این ویژگی ها را می پذیرید را دارا باشد. 
  • مسئله بسیار مهم بعدی این است که با فرهنگ شما سازگاری داشته باشد. 
  • داشتن سطح اجتماعی یکسان می تواند یکی از عوامل موثر باشد.

مرکز مشاوره خانواده تلفنی - رایکو - بیماری وسواس چیست؟ راه های درمان وسواس فکری و عملی - بیماری اوتیسم چیست؟ علائم بیماری اوتیسم و روش های درمان آن در کودکان - سوالات مشاوره قبل از ازدواج - انواع ترس در کودکان و علائم و راه کارهای درمان آن - عوامل موثر پرخاشگری و راهکارهای کنترل آن - آسیب و پیامدهای استفاده نادرست از شبکه های اجتماعی و اینترنت - دلایل بروز لکنت زبان در کودکان و بزرگسالان و درمان آن - تکنیک های یادگیری زبان بدن - اختلال دو قطبی چیست ؟ - افسردگی پس از زایمان - قانون جذب عشق چیست؟ - تک فرزندی، مزایا و معایب آن - راهکارهای تقویت امید به زندگی - طلاق عاطفی چیست؟ - روش های موثر برای غلبه بر استرس سخنرانی - تاثیر مشاوره جنسی بر روابط زناشویی - علائم بیش فعالی و درمان آن - علائم و آسیب های بلوغ زودرس در دختران و پسران - علل شکاک بودن همسر - آسیب های دروغ و راه های درمان دروغگویی - مصرف ترامادول چه آسیب ها و عوارضی دارد؟ - عوامل و صدمات ناشی از حسادت - دلایل و علت همجنس گرایی - علائم کمبود اعتماد به نفس در نوجوانان و راه های تقویت آن - انواع سبک های فرزندپروری - دلایل و عوامل موثر بر همسرگریزی - دلایل شب ادراری در کودکان - بررسی شخصیت افراد درونگرا و برونگرا - دلایل عصبانیت خانم ها در دوران قاعدگی - دلایل پرحرفی در کودکان چیست؟ - با سوالات جنسی کودکان چگونه برخورد کنیم؟ - تفاوت و ویژگی های زنان و مردان - عوامل موثر بر استرس در محیط کار چیست؟ - علل و راه های درمان خیال بافی در کودکان و بزرگسالان - تاثیر موسیقی درمانی در کودکان اوتیسم - علل خوابگردی کودکان و درمان آن - علت کابوس دیدن کودکان چیست؟ - با چه کسانی نباید ازدواج کرد؟

  • ۹۷/۰۷/۲۲
  • علی محمدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی