مشاوره روانشناسی رایکو

مشاوره روانشناسی ، مشاوره خانواده ، مشاوره کودک و نوجوان ، ازدواج و طلاق ، مشاوره جنسی به صورت تلفنی

مشاوره روانشناسی رایکو

مشاوره روانشناسی ، مشاوره خانواده ، مشاوره کودک و نوجوان ، ازدواج و طلاق ، مشاوره جنسی به صورت تلفنی

مشاوره روانشناسی ، مشاوره خانواده ، مشاوره کودک و نوجوان ، ازدواج و طلاق ، مشاوره جنسی به صورت تلفنی

  • ۰
  • ۰


دلایل و عوامل موثر بر همسرگریزی
دلایل و عوامل موثر بر همسرگریزی

شاید شما هم در اطرافیان خود، بین جمع های دوستانتان و یا همکاران خود افرادی را بشناسید که از خانه گریزانند و هیچ علاقه ای به اینکه کنار همسر خود و در خانه باشند ندارند هر چند در ظاهر به نظر می رسد که مشکل خاصی در زندگیشان وجود ندارد ولی این افراد هرگز یک سفر دونفره و یا نوشیدن یک فنجان چای کنار همسر خود را تجربه نکرده اند. همواره سعی می کنند تمامی ساعات زندگیشان را مشغول کار کردن باشند و وقت کمتری را به بودن در کنار خانواده و فرزندان خود اختصاص می دهند. برای همه این سوال پیش می آید که چگونه یک فرد می تواند از همسر خود دور باشد و مسئله جالب تر این که هیچ یک از زوجین اعتراضی به این مسئله ندارند. ما در این مقاله سعی می کنیم عواملی که باعث همسر گریزی زوجین می شود را به طور اختصار بیان کنیم و چنانچه پس از مطالعه مطالب ذیل سوالاتی در این باره برای شما پیش آمد می توانید با مشاوره تلفنی خانواده – رایکو تماس حاصل فرمایید تا مشاوران ما پاسخگوی تمامی سوالات شما در این زمینه باشند.   

باید به این نکته توجه داشته باشید که :

برخی از افراد به طرز شدیدی از انجام دادن کارشان لذت می برند و به اصطلاح می توان گفت که معتاد کارشان هستند باید این افراد را از کسانی که همسرگریز هستند جدا کرد. این افراد اکثر وقت خود را در محیط کار می گذرانند. حتی روز های تعطیل برایشان معنی ندارد و مشغول انجام کار خود هستند. با همسر و فرزندان خود مشکلی ندارند فقط شدیدا علاقمند به کار خود هستند و هویت خود را فقط در کار کردن می بینند. شباهت افراد همسرگریز با این دسته در این است که فردی که همسرگریز است برای فرار از خانه و همسر خود مجبور است که در محل کار بماند تا ساعات طولانی را مشغول کار کردن باشد. همسر گریزها برخلاف کسانی که معتاد به کار کردن هستند از کار کردن لذت نمی برند و در تمام مدتی که در سرکار هستند سعی می کنند وقت خود را صرف صحبت کردن با همکاران و خوشگذرانی کنند. اگر در خانواده و در بین دوستان خود شخصی با این مشخصات وجود دارد به او توصیه کنید که حتما با یک روانشناس مشورت کند تا با استفاده از روان درمانی این مشکل حل شود. 

دلایل و عوامل موثر بر همسرگریزی

یکی از علت های اصلی همسرگریزی انتخاب نادرست همسر است. 

همسرگریزی و علل آن

همسرگریزی ممکن است برای هر یک از زوجین پیش بیاید این طور نیست که بتوان با قطعیت گفت این مشکل فقط در آقایان وجود دارد  و یا صرفا خانم ها دچار همسرگریزی می شوند. خانم هایی که دچار همسرگریزی می شوند سعی می کنند بیشتر وقت خود را صرف بودن در کنار دوستان، خانواده و همکاران خود کنند و زمان کمی را به همسر خود اختصاص می دهند. خانم های همسرگریز هم مانند شوهران خود سعی می کنند تمامی انرژی و وقت خود را صرف کارهای دیگر کنند و زمانی که نزد همسر خود هستند بی انگیزه و خسته اند. این زوجین در روابط جنسی خود هم هیچ احساس و عاطفه ای ندارند و می توان گفت که آنها باهم ولی تنها هستند.برای بسیاری این سوال پیش می آید که واقعا چه دلیل محکمی می تواند باعث بروز این مشکل شود؟ در جواب به این سوال می توان گفت اولین مسئله انتخاب نادرست همسر است. این زوج ها متاسفانه در انتخاب همسر خود اشتباه کرده اند و متاسفانه بعد از ازدواج متوجه این موضوع شده اند که به دردهم نمی خورند و هیچ تفاهم و نقاط مشترکی با یکدیگر ندارند. این مشکل از جایی شروع می شود که وقتی دو نفر تصمیم به ازدواج می گیرند به طور عاقلانه و منطقی تصمیم خود را نمی گیرند بلکه از روی احساسات که باعث به وجود آمدن عشق ناگهانی و زودگذر در آنها می شود اقدام به ازدواج می کنند و بعد از قرار گرفتن در سفره قد و زمانی که زیر یک سقف می روند متوجه می شوند که دیگر از آن شعله های عشق روزهای اول آشنایی خبری نیست، حرف های هم را نمی فهمند، نمی توانند یکدیگر را درک کنند و به محض اینکه مشکلی پیش می آید دچار کشمکش، بحث و دعوا می شوند و همین موضوع باعث می شود که به مرور زمان از یکدیگر فاصله بگیرند و روابط بین آنها هر روز سردتر شود و برای حل این مشکل سعی می کنند خودشان را با کارهای دیگر سرگرم کنند، مثلا ساعات طولانی را صرف صحبت کردن با دوستان خود می کنند. در بسیاری موارد تلاش زوجین برای بهتر شدن اوضاع و رابطه بینشان بی نتیجه است. 

با همسرگریزی چه باید کرد؟ 

اگر زوجین به مرور زمان همین روند را ادامه دهند گرچه با یکدیگر زندگی می کنند ولی به مروز زمان ابتدا طلاق عاطفی و سپس ممکن است برای همیشه از یکدیگر طلاق بگیرند، از این رو می توان گفت که چاره ی این کار فقط زوج درمانی است. زوجین می توانند با مراجعه به یک روانشناس خوب و با استفاده از تجربیات و راهکارهای ارائه شده توسط او سعی در بهبود روابط خود کنند گرچه ممکن است برای ساختن یک زوج ایده آل تعداد جلسات زوج درمانی زیادی لازم باشد ولی با کمک کردن از یک روانشناس خوب می توان حتی در چند جلسه کمی از رابطه آنها را بهبود بخشید به این صورت که زوج درمانی باعث می شود زوجین در وهله اول ویژگی های شخصیتی خود و انتظاراتی که از همسر خود دارند را بشناسند و سپس آنها را تغییر دهند. 

منبع : دلایل و عوامل موثر بر همسرگریزی

مرکز مشاوره خانواده تلفنی - رایکو - بیماری وسواس چیست؟ راه های درمان وسواس فکری و عملی - بیماری اوتیسم چیست؟ علائم بیماری اوتیسم و روش های درمان آن در کودکان - سوالات مشاوره قبل از ازدواج - انواع ترس در کودکان و علائم و راه کارهای درمان آن - عوامل موثر پرخاشگری و راهکارهای کنترل آن - آسیب و پیامدهای استفاده نادرست از شبکه های اجتماعی و اینترنت - دلایل بروز لکنت زبان در کودکان و بزرگسالان و درمان آن - تکنیک های یادگیری زبان بدن - اختلال دو قطبی چیست ؟ - افسردگی پس از زایمان - قانون جذب عشق چیست؟ - تک فرزندی، مزایا و معایب آن - راهکارهای تقویت امید به زندگی - طلاق عاطفی چیست؟ - روش های موثر برای غلبه بر استرس سخنرانی - تاثیر مشاوره جنسی بر روابط زناشویی - علائم بیش فعالی و درمان آن - علائم و آسیب های بلوغ زودرس در دختران و پسران - علل شکاک بودن همسر - آسیب های دروغ و راه های درمان دروغگویی - مصرف ترامادول چه آسیب ها و عوارضی دارد؟ - عوامل و صدمات ناشی از حسادت - دلایل و علت همجنس گرایی - علائم کمبود اعتماد به نفس در نوجوانان و راه های تقویت آن - انواع سبک های فرزندپروری - دلایل و عوامل موثر بر همسرگریزی 

  • ۹۷/۰۷/۱۲
  • علی محمدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی