مشاوره روانشناسی رایکو

مشاوره روانشناسی ، مشاوره خانواده ، مشاوره کودک و نوجوان ، ازدواج و طلاق ، مشاوره جنسی به صورت تلفنی

مشاوره روانشناسی رایکو

مشاوره روانشناسی ، مشاوره خانواده ، مشاوره کودک و نوجوان ، ازدواج و طلاق ، مشاوره جنسی به صورت تلفنی

مشاوره روانشناسی ، مشاوره خانواده ، مشاوره کودک و نوجوان ، ازدواج و طلاق ، مشاوره جنسی به صورت تلفنی

  • ۰
  • ۰


شکاک بودن
شکاک بودن

آیا می خواهید بدانید فرد شکاکی هستید یا نه؟ آیا تمایل به ازدواج دارید و به دنبال شخصی خوش بین هستید و تحت هیچ شرایطی نمی توانید با انسان بدبین زندگی کنید؟ یا ممکن است همسر شما همیشه پیگیر کار هایتان باشد، به طوری که کلافه شوید اما نمی دانید که فشار حاصله از طرف او طبیعی می باشد و ممکن است در هر رابطه ای وجود داشته باشد، یا به این علت است که همسر شما بدگمان و شکاک می باشد. برای یافتن پاسخ به این گونه از سوالات می توانید خصوصیات انسان بد بین را بشناسید و با شخص مورد نظر مقایسه کنید.  

فرد شکاک کیست؟

برخی افراد خصوصا مردان نسبت به همسر خود بدبین هستند اما این بدبینی را با غیرت و تعصب یا مراقبت و علاقه اشتباه می گیرند و با استفاده از این کلمات همسر خود را قانع می کنند. این افراد متوجه بدگمانی خود نیستند. اگر این رابطه به همین صورت ادامه پیدا کند نادانسته فشار روانی فراوانی را به همسر خود وارد می کنند.

زمانی که شما به همسر خود اعتماد ندارید و مدام او را چک می کنید یا به محض اینکه با تلفن صحبت کند نگران می شوید و از او می پرسید که با چه شخصی مشغول مکالمه است. ممکن است برای خرید یا هر چیزی از خانه بیرون رود و شما حساسیت نشان دهید و شرایط را برایش دشوار کنید. اگر به همین روال ادامه دهید ممکن است او به تدریج حالت تدافعی گیرد و شما را سرزنش کند. در نتیجه مشکلات فراوانی بوجود آید. حتی ممکن است این حس عدم امنیت فرد را به سمت خودکشی سوق دهد. سوء ظن یا بدگمانی یک نگرش منفی نسبت به همه چیز و همه کس می باشد و فقط از طرف زن یا مرد صورت نمی گیرد و ممکن است هر یک از زن یا مرد با بدبینی خود همسرش را تحت فشار قرار دهد.

تفاوت انسان خوش بین و انسان بدبین

افراد بدبین واقعیت را نمی بیند، فقط حرف خودش را قبول می کند و توانایی تشخیص درست را از غلط ندارد. اما انسان واقع بین در برخورد با مسائل منطقی عمل می کند.

انسان بد بین نسبت به همه چیز و همه کس نگرش منفی دارد، خود را در اختیار تفکرات منفی قرار داده است و همیشه در انتظار وقوع اتفاق های بد است. اگر شدت شکاکیت زیاد باشد شخص دچار بیماری بدگمانی می شود که باید درمان شود. اما انسان خوش بین همیشه نگرش مثبت دارد و افکار مثبت در ذهن خود پرورش می دهد. در انتظار وقوع اتفاق های خوب است و از کلمات امید بخش استفاده می کند. چنین فردی کمتر بیمار می شود و زندگی سالمی دارد. افراد شکاک زندگی را تلخ، بی روح و بی هدف می پندارند. اما افراد خوش بین برای انجام هر کاری هدفی دارند و با خوشحالی برای رسیدن به هدفشان تلاش می کنند.

ممکن است شک و ظن از اختلال اضطرابی نشات گیرد. اشخاص شکاک همیشه حالت اضطراب و پریشانی دارند و از لحاظ روحی و روانی آشفته می باشند. اما انسان خوش بین همیشه آرامش خود را حفظ می کند کنترل خود را در دست دارد و به سرعت عصبی نمی شود.

یکی از اصلی ترین و مهم ترین پایه های اساسی رابطه ی موفق، اعتماد است. شک و ظن می تواند رابطه را به سوی ویرانی سوق دهد. اعتماد فقط وفادار بودن در رابطه جنسی نیست بلکه باید در زندگی شما ریشه داشته باشد.

روش های برخورد با فرد شکاک

یکی از فراوان ترین دلایل طلاق بی اعتمادی نسبت به همسر خود است. پس سعی کنید شکاکیت را از رابطه ی خود دور کنید.

  • زمانی که احساس کردید همسرتان به شما مشکوک است و صحبت هایش شما را آزار می دهد در این هنگام  توصیه ی ما به شما این است که سریعا واکنش تند نشان ندهید سعی کنید آرامش خود را حفظ کنید و با آرامی و خونسردی به صحبت هایش گوش دهید. توجه کنید که اگر به گفته هایش حساسیت نشان دهید او مشکوک تر شده و اوضاع وخیم تر می شود. صبر کنید پس از اینکه تمام صحبت هایش را شنیدید نظر خودتان را بیان کنید.
علل شکاک بودن همسر

  • به این فکر کنید که ریشه ی بدگمانی همسرتان چیست. اگر ناشی از بیماری روانی بدگمانی نباشد فقط با استفاده از کمی ذکاوت می توانید مشکل را برطرف کنید. مثلا اگر نسبت به تماس تلفنی حساس است سعی کنید هر زمان که با شما تماس گرفت پاسخ او را دهید. یا اگر در مورد اینکه کجا باشید حساس است می توانید برنامه ی روزانه ی خود را به او شرح دهید. به هیچ عنوان از اینکه همه چیز را به همسر خود توضیح دهید نگران نباشید زیرا با این کار ریشه ی اعتماد را در رابطه ی خود قوی می کنید.
  • با همسر خود درد و دل کنید و از او بخواهید در رابطه با طرز تفکرش با شما صحبت کند.
  • به همسرتان اطمینان خاطر دهید که او را دوست دارید و تحت هیچ شرایطی او را تنها نمی گذارید.
  • در نهایت اگر تصور می کنید که همسر شما بسیار شکاک است و با این موارد نمی توانید حساسیت او را برطرف کنید سعی کنید او را نزد روانشناس متخصص ببرید تا درمان شود.

مشاوره خانواده - مشاوره تلفنی خانواده - رایکو - بیماری وسواس چیست؟ راه های درمان وسواس فکری و عملی - بیماری اوتیسم چیست؟ علائم بیماری اوتیسم و روش های درمان آن در کودکان - سوالات مشاوره قبل از ازدواج - انواع ترس در کودکان و علائم و راه کارهای درمان آن - عوامل موثر پرخاشگری و راهکارهای کنترل آن - آسیب و پیامدهای استفاده نادرست از شبکه های اجتماعی و اینترنت - دلایل بروز لکنت زبان در کودکان و بزرگسالان و درمان آن - تکنیک های یادگیری زبان بدن - اختلال دو قطبی چیست ؟ - افسردگی پس از زایمان - قانون جذب عشق چیست؟ - تک فرزندی، مزایا و معایب آن - راهکارهای تقویت امید به زندگی - طلاق عاطفی چیست؟ - روش های موثر برای غلبه بر استرس سخنرانی - تاثیر مشاوره جنسی بر روابط زناشویی - علائم بیش فعالی و درمان آن - علائم و آسیب های بلوغ زودرس در دختران و پسران - علل شکاک بودن همسر

  • ۹۷/۰۷/۰۹
  • علی محمدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی